/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cine este candidatul PUN pentru parlamentare în circumscripția nr. 33 din Chișinău

missing
10 septembrie 2019, ora 14:04

Economistul Sveatoslav Mihalache este candidatul înaintat de Partidul Unității Naționale la alegerile parlamentare noi organizate în circumscripția nr. 33 din Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi pe Facebook.

„M-am încadrat în PUN chiar de la fondare, răspunzând apelului lui Traian Băsescu și a colegilor mei de generație, care au stat la începuturile cenaclului Alexe Mateevici și a Mișcării de Eliberare Națională, mișcarea la care în calitate de elev, am stat umăr la umăr alături de voi toți. Astăzi, colegii și conducerea PUN de la București și Chișinău mi-au cerut să candidez în circumscripția 33 Chișinău. Am acceptat misiunea si mă simt onorat să-mi aduc contribuția prin toate cunoștințele, expertiza profesională și puterile sufletești”, a scris Sveatoslav Mihalache.

Acesta critică activitatea Blocului ACUM, pentru că „și-a încălcat toate promisiunile electorale” și spune că va lupta pentru reîntregirea neamului românesc.

„Nu știu dacă sunt cel mai indicat candidat pentru circumscripția 33 Chișinău, dar știu și sunt sigur că nu-mi voi încălca niciodată promisiunile făcute în fața compatrioților mei și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu. Dacă v-ați săturat să votați „salvatori” și „generali” atotștiutori, care până la alegeri promit raiul pe pământ, iar odată ajunși la putere ne transformă de 30 de ani viața în calvar, vă chem să votați un soldat dintre voi care va rămâne până la capăt pe câmpul de bătălie pentru Reîntregirea Neamului”, a adăugat Sveatoslav Mihalache.

Deocamdată, a fost înregistrat oficial pentru participarea la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 33 doar candidatul Partidului Socialiștilor, Svetlana Popa. În aceeași circumscripție, din partea Blocului ACUM va candida Vasile Năstase, fratele lui Andrei Năstase. Partidul Democrat l-a înaintat pe Veaceslav Nedelea, care este de profesie istoric și jurist și a candidat din partea PDM și la alegerile parlamentare din februarie, în circumscripția Nr. 27 din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram