/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Igor Dodon va veni în curând în vizită la deputați. Scopul

10 septembrie 2019, ora 08:30

Președintele Igor Dodon va veni până la sfârșitul lunii septembrie în Parlamentul Republicii Moldova unde ar putea ține un discurs cu privire la reforma Procuraturii și Justiției. Despre aceasta șeful statului a declarat în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune NTV Moldova. 

„Intenționez peste o săptămână să vin în Parlament cu un apel către deputații din majoritatea parlamentară și Guvern. Acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul lunii septembrie. Voi adresa întrebări care cred că sunt importante pentru cetățeni. Nu se poate de făcut reforme pentru reforme. Reformele, fie cea a Procuraturii sau cea a Justiției, trebuie realizate pentru oameni”, a declarat șeful statului.

Președintele Igor Dodon a declarat ieri că a avut discuții cu premierul Maia Sandu și vicepremierul Andrei Năstase despre reforma Procuraturii Generale. Totodată, Igor Dodon a spus că proiectul de lege privind reforma Justiției a fost expediat către Comisia de la Veneția, pentru ca experții de acolo să se expună asupra acestuia.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram