/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Trafic restricționat și măsuri de securitate sporite în legătură cu meciul Moldova-Turcia

missing
10 septembrie 2019, ora 14:03

Potrivit poliției, restricțiile de trafic vor fi menținute până la plecarea totală a spectatorilor. De asemenea, pentru buna desfășurare a evenimentului și pentru a evita aglomerația la intrările pe stadion, spectatorilo li se recomandă să se prezinte din timp la porţile de acces, iar fanilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniștii publice, violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente.

De asemenea, oamenii legii roagă participanții la meciul de fotbal să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicaţiile poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice și să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi.

Sunt interzise: persoanele care se află în stare vădită de ebrietate sau se află, în mod evident, sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, artificii, petarde, materiale explozive, recipiente, corpuri contondente, cuţite, ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire, precum şi al persoanelor care au asupra lor mijloace de publicitate vizuală prin care se transmit mesaje cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate.

Poliția menționază că dacă sunteţi martorii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat poliţist sau carabinier, ori apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram