/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Deputatul Sergiu Sârbu, despre noua altercație a lui Grigorciuc: „Nepăsarea naște monștri”

missing
11 septembrie 2019, ora 17:41

Deputatul democrat Sergiu Sârbu, care a primit în luna martie o palmă de la Pavel Grigorciuc, a comentat astăzi noua altercație în care a fost implicat activistul. Sârbu îl întreabă pe procurorul general interimar Dumitru Robu ce crede despre agresarea subalternului său, procurorul Nicu Șendrea.

„Cei care l-au făcut erou pe acest agresor. Ce spuneți ACUM? Poate să așteptăm să „omoare” pe cineva? Dar domnul Dumitru Robu ce părere are despre atacul la adresa unui subaltern al său?
Nepăsarea naște monștri”, a scris Sârbu pe o rețea de socializare.

Amintim că Pavel Grigorciuc a fost implicat astăzi într-o altercație în fața Curții de Apel Chișinău. Cearta a pornit după ce procurorul Nicu Șendrea i-a luat telefonul activistului. Cazul este cercetat de Procuratura sectorului Botanica.

/VIDEO/ Pavel Grigorciuc, învinuit că a bătut un procuror. Ce spune activistul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram