/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

O fostă deputată a decedat

missing
11 septembrie 2019, ora 09:39

Fosta deputată comunistă Maria Postoico a decedat. Anunțul a fost făcut pe Facebook de colega sa de partid, Elena Bodnarenco. 

Maria Postoico s-a stins din viață noaptea trecută pe patul de spital. Aceasta era internată într-o instituție medicală din Chișinău, suferind de mai mult timp de o boală incurabilă. Deocamdată, nu se știe când vor fi organizate funeraliile.

Maria Postoico s-a născut pe 4 aprilie 1950 în raionul Dondușeni. Din 1998 a fost deputată în Parlament din partea Partidului Comuniștilor, deținând ulterior mai multe mandate. Aceasta a ocupat și funcția de vicepreședinte a Legislativului și a fost șefa fracțiunii parlamentare a PCRM.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram