/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un nou secretar de stat la Ministerul Sănătății. Tatăl său a demisionat pentru a evita un conflict de interese

missing
11 septembrie 2019, ora 13:51

Artiom Sîci a fost numit astăzi de Guvern în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Acesta este absolvent al facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova și a activat anterior în câteva instituții străine.

Artiom Sîci a lucrat la Asociația Internațională a Fondurilor de Pensii și Organizația Intenațională a Muncii, fiind responsabil de politicile sociale în câteva state.

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a precizat că, pentru a evita un conflict de interese, tatăl lui Artiom Sîci, Alexei Sîci a demisionat din funcția de vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări Sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram