/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO .VIDEO/ A încercat să intre în România cu 20 de kg de chihlimbar. Un turc, stopat la Albița

missing
12 septembrie 2019, ora 17:20

Un turc a fost stopat astăzi de polițiștii români la punctul de trecere al frontierei „Albița”, după ce în bagajele și pe corpul lui au fost descoperite zeci de kilograme de bijuterii care păreau a fi din chihlimbar.

Bărbatul de 45 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în România la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova. În urma controlului efectuat de polițiștii de frontieră, au fost descoperite peste 20 de kilograme de șiraguri, mărgele de culoare galben-maroniu transparente, suspecte de a fi din chihlimbar, informează Poliția de Frontieră.

Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată și urmează a fi trimisă spre expertizare la un laborator specializat pentru a se stabili natura lor. Continuă cercetările în comun pe incidentul dat, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și contracarării schemei infracționale, dar și identificării altor persoane implicate.

Lucrătorii Poliției de Frontieră Române au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi bărbatului în baza informației transmise de către polițiștii de frontieră din Republica Moldova.

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram