/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Victor Chironda a depus actele pentru a se înregistra în cursa pentru fotoliul de primar al capitalei

missing
13 septembrie 2019, ora 10:37

Consilierul municipal Victor Chironda, care a anunțat că va candida la alegerile locale din Chișinău pentru funcția de primar, a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral. 

Acesta a spus că va participa în cursa electorală în calitate de candidat neafiliat pe platforma Mișcării Social-Politice „Forța Nouă”.

Tot azi, Victor Chironda a anunțat că din echipa sa va face parte și activistul civic Sergiu Tofilat, expert în energetică, fost candidat la alegerile locale noi din 2018 la funcția de primar al capitalei.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

Anterior, Victor Chironda a declarat că va participa în cursa electorală și pentru funcția de consilier municipal.

În prezent, CECEM a înregistrat trei candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică și Teodor Cîrnaț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram