Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 25 și 34 de ani, sub pretextul că sunt polițiști, au pătruns în apartamentului unui locuitor din Chișinău, de la care au primit prin șantaj 40.000 lei. Indivizii au fost reținuți, iar acum riscă până la șapte ani de închisoare. 

„Cei patru s-au prezentat la ușa victimei ca angajați ai Poliției și au declarat că vor percheziționa domiciliul acesteia, pe motiv că ar poseda droguri. Ulterior, aceștia au aplicat violență fizică asupra victimei și au pretins de 40 de mii lei, după care în prezența acesteia i-au sustras bunuri materiale”, informează Procuratura Generală.

Potrivit oamenilor legii, ulterior indivizii au urcat-o pe victimă cu forța în automobil și au transportat-o într-o fâșie forestieră, unde au continuat maltratarea ei, de asemenea cu scopul de a obține bani.

Suspecții au filmat toate acțiunile, iar ofițerii de poliție au intrat în posesia înregistrărilor. În urma măsurilor efectuate, aceștia au fost reținuți, iar procurorii au obținut în instanța de judecată aplicarea arestului în privința acestora.

Dacă vinovăția bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la cinci la așpte ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!