/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Candu explică de ce a fost amânată alegerea vicepreședinților PDM. Mai vrea să fie în conducerea partidului?

missing
16 septembrie 2019, ora 22:04

Vicepreședinții Partidului Democrat vor fi desemnați după alegerile din 20 octombrie. Andrian Candu a explicat că s-a decis amânarea numirii noilor vicepreședinți ai formațiunii, pentru că la scrutin s-ar putea ca cineva să se facă remarcat și să arate că merită să fie la conducerea PDM.

Întrebat dacă vrea să mai fie vicepreședinte al PDM, Andrian Candu a spus că va examina această posibilitate, dar a opinat:  „poate ar fi cazul să mai lăsăm și pe alții, o nouă generație. Noi avem tineri foarte talentați, care merită să fie puși în față”.

Andrian Candu a explicat la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 și numirea lui Pavel Filip la șefia partidului. Potrivit acestuia, Filip a fost ales președinte pentru că poate să gestioneze situații de criză.

„Dl Filip, prin experiența pe care o are, a fost soluția cea mai bună de a prelua conducerea partidului. Pavel Filip are acum toată responsabilitatea pe umerii săi în calitate de președinte. Dl Filip are un spirit de reformator și de administrare a unor procese grele”, a enumerat Candu calitățile fostului prim-ministru Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram