/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mărturisirile lui Șor după reținerea lui Tauber și Apostolova: „Au acționat la cererea mea”

17 septembrie 2019, ora 17:38

Președintele fracțiunii PP „Șor” Ilan Șor spune că deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au acționat la indicațiile sale, în cazul învinuirilor care li se aduc în dosarul fraudei bancare. Despre aceasta alesul poporului a declarat într-o secvență video publicată pe pagina sa de Facebook. 

Ilan Șor în s-a adresat șefului statului Igor Dodon și președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi și a precizat următoarele: „Eu nu numai odată am dat mărturii în scris procurorilor în care am precizat că toți acești oameni au acționat la cererea mea”, a spus alesul poporului.

Ilan Șor s-a adresat și cetățenilor Republicii Moldova.

„Dragi prieteni, a venit timpul să apărăm Moldova de ceea ce se întâmplă astăzi. Ceea ce se petrece astăzi cu colegii mei, mâine poate să se petreacă cu voi. Așa nu se poate. Nimeni nu și-a permis să se comporte astfel în țara noastră. Foarte curând situația se va schimba. Îi îndemn pe toți membrii de partid  ca să fim o echipă. Noi ne vom apăra, vom reuși, vom învinge și vom rezista în numele demnități și în numele unei mai bune vieți la noi în țară”, a mai declarat deputatul Ilan Șor.

Ieri, deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute de oamenii legii după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat în Parlament ridicarea imunității pentru acestea, iar la scurt timp, dânsele au părăsit Legislativul și au plecat într-o direcție necunoscută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram