/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Descoperă vinuri, momente, emoții... la Festivalul Vinului de la Château Vartely

missing
18 septembrie 2019, ora 09:45

Pe 5 și 6 octombrie, de Ziua Națională a Viei și vinului, la Château Vartely va avea loc cel mai important eveniment dedicat tradițiilor și culturii vitivinicole – Festivalul Vinului –faimoasa băutură care a făcut Moldova celebră în întreaga lume. Ediția din acest an a “Festivalul Vinului la Château Vartely” e despre VINURI, MOMENTE, EMOȚII – e despre viață, despre ceea ce descoperim, trăim și simțim.

Două zile de festival, un peisaj tomnatic mirific și aroma vinurilor cu personalitate asociate gastronomic, muzical și cu multă bună dispoziție, îți vor transforma primul weekend din octombrie într-o experiență oenogastronomică incredibilă.

Intrarea la festival se va face în baza biletului procurat (All Inclusive) astfel, toate cele enumerate mai jos sunt incluse:

  • Excursii ghidate prin vinărie;
  • Degustări nelimitate de vin, divin, must și izvar;
  • Bucate tradiţionale;
  • Cele mai dulci și aromate fructe de sezon;
  • Muzică și activități distractive pentru mari și mici, animator;
  • Decor tematic și zona foto;
  • Zona Degustă și Descoperă;
  • Reduceri și oferte avantajoase la vinuri.

Noutatea festivalului o reprezintă zona Degustă și Descoperă. Aici, fiecare oaspete la festival va putea să-și alinte papilele gustative cu asocieri delicioase recomandate de profesioniștii Château Vartely și partenerii festivalului.

Tot aici va fi organizat și un târg cu exponate frumoase lucrate manual, iar copiii vor fi distrați de Capșoonel.

Și pentru că mișcarea antrenează starea de bine, cei mai iuți de picior sunt așteptați la linia de Start “Taraboste Trail” la o competiție de alergare sănătos de frumoasă marca Run Moldova.

PREȚ BILET – 420 lei/pers;

Copii până la 7 ani – GRATUIT;

Copii 7-14 ani – 210 lei;

TRANSPORT tur-retur – 80 lei (rezervare obligatorie la tel: +373 68 27 83 59).

Biletele pot fi procurate pe adresele:

  • Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401;
  • Orhei, Vinăria Château Vartely, str. Eliberării, 170/B.

Pentru mai multe detalii, apelați: +373 68 500 555.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram