/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

/FOTO/ Sute de persoane protestează la Judecătoria Ciocana: „Marina, suntem cu tine”

missing
18 septembrie 2019, ora 15:13

Câteva sute de persoane protestează în aceste clipe  în fața Judecătoriei sectorului Ciocana, unde urmează să fie examinată solicitarea procurorilor de a o plasa în arest pentru 30 de zile pe deputata Marina Tauber.

Oamenii scandează „Marina suntem cu tine” și „Libertate”. Protestatarii au adus și pancartele care au fost văzute la protestul organizat anterior la Procuratura Anticorupție.

Discursuri în fața oamenilor țin mai mulți reprezentanți ai Partidului Șor, printre care și deputați. Oamenii aplaudă și strigă „Ura” și „Dreptate”.

Amintim că Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute la Orhei, imediat ce deputații au acceptat solicitarea procurorului general de a le ridica imunitatea parlamentară. Acestea au fost plasate în arest pentru 72 de ore. Tauber se află în prezent în izolatorul CNA, iar Apostolova este internată în spital.

Pentru Reghina Apostolova procurorii cer arest la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram