Descoperită anul trecut de Smiley în cadrul showului „Romanii au Talent”, trupa „7 Klase” din Republica Moldova a lansat piesa „Plec din Chișinău”. Băieții spun că au compus-o în noaptea de după balul de absolvire a școlii de muzică. 

„Am avut un sentiment de libertate în dimineața aceea de după bal, am simțit că o lume mare se deschidea în fața noastră, dar avea loc și o desprindere de adolescență și de ceea ce aveam noi sigur până atunci. A fost un amestec de sentimente contradictorii care ne-a inspirat”, povestește Victor, unul dintre gemenii care cântă la acordeon în trupa „7 Klase”.

„Plecarea” despre care vorbesc cei cinci băieți din trupa de la Chișinău este doar simbolică, pentru că intră într-o etapă în care se vor dezvolta profesional.

„Ne desprindem încet-încet de Chișinău prin tot ce facem, nu plecăm nicăieri concret, că doar mai avem un Conservator de terminat aici, însă terminarea Liceului de muzică a însemnat pentru noi toți o ocazie de a visa la ceva măreț pentru viitor”, spun băieții de la „7 Klase”.

Filmările pentru videoclipul piesei „Plec din Chisinau” i-a pus pe cei cinci băieți în fața unei premiere: primul zbor la bordul unui avion sportiv.

„A fost cu adrenalină la filmarea clipului. Am turnat gaz lichefiat în rezervorul avionului, am învârtit de elice, ca să pornească, am împins din spate avionul, am și căzut pe asfaltul rugos și am și urcat la bord. A fost tare experiența”, povestesc băieții.

„7 Klase” este o trupă din Republica Moldova formată din cinci tineri muzicieni care s-a remarcat prin stilul său propriu de „muzică urbană” prin care abordează melodii moderne cu instrumente clasice (Valentin la contrabas, Igor la percuție, Vlad și Victor la acordeon, Cătălin voce, chitară).

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!