/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Gheorghe Petic, candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al orașului Ungheni

missing
19 septembrie 2019, ora 13:08

Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic va candida din partea Blocului ACUM la funcția de primar al municipiului Ungheni. Anunțul a fost făcut astăzi de Petic în fața sediului Primăriei Ungheni. 

„S-a decis. Se desemnează Gheorghe Petic în calitate de candidat al blocului electoral ACUM – Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar al orașului Ungheni, pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019”, se arată în procesul verbal al Biroului Politic al Blocului ACUM, Platforma DA și PAS.

„Vrem să fie cu noi toți cetățenii din orașul Ungheni. Astăzi voi depune tot setul de documente. Sper să fie totul ok. Suntem încrezuți că vom avea izbândă în continuare. Pe această cale vreau să mulțumesc colegilor din PAS pentru susținerea mea în alegerile locale”, a declarat Gheorghe Petic în cadrul unui live pe Facebook.

Deocamdată, pe site-ul CEC, în lista candidaților înregistrați pentru funcția de primar a municipiului Ungheni la alegerile locale nu apare nici un nume.

Menționăm că ex-președintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a anunțat că va candida la funcția de primar al orașului Ungheni. Intenția de a participa în cursa electorală și-a anunțat-o și primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros.

Video: Facebook/ Gheorghe Petic

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram