/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Robu explică care va fi procedura în cazul lui Petru Jardan. Cebotari nu va fi reținut

19 septembrie 2019, ora 15:11

Procurorul general interimar Dumitru Robu afirmă că nu se planifică reținerea democratului Vladimir Cebotari, care a rămas fără imunitate parlamentară și urmează a fi cercetat penal în cadrul unui dosar care vizează concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Solicitarea de ridicare a imunității deputatului Partidului Șor, Petru Jardan, va fi examinată mâine. Procurorul a precizat că în cazul în care acesta nu va veni la audierile Comisiei juridice, solicitarea va fi examinată în lipsa sa.

„Dacă nu va veni în țară, o să întreprindem toate acțiunile în lipsa sa.  Nu pot veni cu mai multe detalii”, a spus Robu.

Întrebat ce i se incriminează lui Jardan, procurorul general interimar a spus că o să anunțe mâine.  Acesta a refuzat să spună dacă mai urmează să mai rămână vreun deputat fără imunitate.

„O să vedeți”, a declarat Dumitru Robu.

Deputatul Petru Jardan a anunțat anterior că se află în România și urmează să se întoarcă în R. Moldova luni sau marți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram