/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un deputat din Partidul „ȘOR”, către parlamentari: „Scoateți imunitatea pentru toți deputații din fracțiune”

19 septembrie 2019, ora 10:49

După ce luni parlamentarii au ridicat imunitatea parlamentară pentru deputatele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber și Reghina Apostolova, iar ulterior acestea au fost reținute de către oamenii legii, colegul de partid Denis Ulanov a avut un anunț adresat deputaților din Parlament. Dânsul i-a îndemnat să scoată imunitatea parlamentară pentru toți deputații fracțiunii „ȘOR”.

„Dacă scoateți imunitatea parlamentară, scoateți pentru toți deputații din Partidul Politic „ȘOR” sau cum voi îi mai spuneți „Partidul Kroll”. Ceea ce s-a întâmplat, reprezintă intenția autorităților de a elimina Partidul Politic „ȘOR”. Noi înțelegem că s-a pornit o luptă pentru distrugerea formațiunii noastre”, a spus parlamentarul.

Totodată, legislatorul a oferit detalii despre reținerea deputatelor: Marina Tauber și Reghina Apostolova.

„Luni, noi am anunțat că plecăm din Parlament în semn de protest. Noi ne deplasam la Orhei, la o întâlnire cu alegătorii. Pe drum m-au oprit angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) și mi-au cerut documentele sub pretextul că am încălcat regulile de circulație. La mine în mașină se aflau Marina Tauber și Reghina Apostolova. După ce ele s-au urcat în altă mașină, s-a început urmărirea”, a declarat deputatul.

Ieri, instanța a decis că Marina Tauber va sta în arest la domiciliu 30 de zile, iar azi urmează să fie decisă măsura preventivă de arest în privința Reghinei Apostlova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram