/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Vitalie Marinuța, candidatul Partidului Verde Ecologist, a cerut Consiliului Electoral Chișinău înregistrarea în cursă

missing
19 septembrie 2019, ora 14:32

Vitalie Marinuța, candidatul desemnat al Partidului Verde Ecologist la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a mers azi la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a solicita înregistrarea în cursa electorală. 

Membrii CECEM Chișinău vor analiza dosarul său și, în decurs de șapte zile, îi vor da un răspuns, dacă-l înregistrează sau nu în cursa electorală.

Tot azi, la CECEM au mers să ceară înregistrarea în cursa electorală: Vladmir Cebotari (PDM), Ivan Diacov (PN), Dorin Chirtoacă (PL), Octavian Țîcu (PUN).

De asemenea, și-au anunțat intenția de a merge să se înregistreze în cursă: Ruslan Codreanu (independent) și Andrei Năstase (ACUM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram