/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Vlad Țurcanu va candida la șefia Primăriei Chișinău din partea PPR. Acesta a depus azi actele la Consiliul Electoral

missing
19 septembrie 2019, ora 15:30

Vlad Țurcanu este candidatul Partitului Popular Român (PPR), partid pe care-l conduce, la funcția de primar al municipiului Chișinău. Acesta a fost azi, împreună cu alți membri ai echipei sale, la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) să depună actele pentru a se înregistra în calitate de candidat la funcția de edil al capitalei.

Țurcanu urmează să primească un răspund de la CECEM în decurs de șapte zile.

Tot azi, la CECEM au mers să ceară înregistrarea în cursa electorală: Vladmir Cebotari (PDM), Ivan Diacov (PN), Vitalie Marinuța (PVE), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (PL).

De asemenea, și-au anunțat intenția de a merge să se înregistreze în cursă: Ruslan Codreanu (independent) și Andrei Năstase (ACUM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram