/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Partidul Democrat a revenit „acasă”. S-a mutat din sediul de pe str. Armenească înapoi pe str. Tighina

missing
20 septembrie 2019, ora 07:27

Partidul Democrat (PDM) s-a mutat la sediul nou (vechi). Formațiunea a revenit în clădirea de pe strada Tighina, nr. 32, după ce a plecat din clădirea de pe strada Armenească 44/3, din spatele Procuraturii Generale. 

Potrivit lui Pavel Filip, președintele PDM, sediul de pe strada Tighina îi va permite formațiunii să facă economii la plata chiriei, or, aici vor achita doar serviciile comunale. Declarația a fost făcută la emisiunea Puterea a Patra de la N4. Clădirea îi aparține președintelui de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

De asemenea, reprezentații formațiunii au postat un mesaj pe pagina lor de Facebook, în care anunță despre acest lucru.

Partidul Democrat s-a aflat inițial în sediul de pe str. Tighina, nr. 32. Acum aproximativ doi ani, când formațiunea era condusă de Vlad Plahotniuc, partidul s-a mutat în clădirea de pe str. Armenească 44/3, care fusese în prealabil renovată capital și securizată. După plecarea lui Vlad Plahotniuc din țară, democrații au spus că își vor muta sediul în altă parte, din motiv că nu-și mai pot permite întreținerea celui de pe str. Armenească.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram