/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Partidul Popular Românesc își schimbă sediul. Cum explică Vlad Țurcan acest fapt

missing
20 septembrie 2019, ora 21:49

De mâine, Partidul Popular Românesc (PPR) își schimbă sediul. Nu pleacă departe. Noua clădire de asemenea este amplasată pe strada Mihai Eminescu din centrul capitalei. Anunțul a fost făcut de către președintele formațiunii, Vlad Țurcanu.

Dânsul spune că partidul a fost nevoit să recurgă la un astfel de pas la insistența lui Vitalie Urechean, feciorul lui Serafim Urechean, de la care precursorul partidului închiria sediul.

În contextul în care la sfârșitul lunii august, Partidul Liberal Reformator a fost redenumit în Partidul Popular Românesc, Vlad Țurcan a scris pe rețelele de socializare că: „A doua zi după ce am instalat pe frontispiciul clădirii panourile cu noua denumire a partidului, Partidul Poplular Românesc, ne-a sunat feciorul lui Urechean, Vitalie”.


TV8 îi va contacta mâine pe Serafim Urechean și Vitalie Urechean pentru a cere o reacție.

Congresul PPR a fost organizat pe 27 august, de Ziua Independenței R. Moldova. Ulterior, președintele formațiunii a fost ales jurnalistul Vlad Țurcanu, iar formațiunea a fost redenumită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram