De mâine, Partidul Popular Românesc (PPR) își schimbă sediul. Nu pleacă departe. Noua clădire de asemenea este amplasată pe strada Mihai Eminescu din centrul capitalei. Anunțul a fost făcut de către președintele formațiunii, Vlad Țurcanu.

Dânsul spune că partidul a fost nevoit să recurgă la un astfel de pas la insistența lui Vitalie Urechean, feciorul lui Serafim Urechean, de la care precursorul partidului închiria sediul.

În contextul în care la sfârșitul lunii august, Partidul Liberal Reformator a fost redenumit în Partidul Popular Românesc, Vlad Țurcan a scris pe rețelele de socializare că: „A doua zi după ce am instalat pe frontispiciul clădirii panourile cu noua denumire a partidului, Partidul Poplular Românesc, ne-a sunat feciorul lui Urechean, Vitalie”.


TV8 îi va contacta mâine pe Serafim Urechean și Vitalie Urechean pentru a cere o reacție.

Congresul PPR a fost organizat pe 27 august, de Ziua Independenței R. Moldova. Ulterior, președintele formațiunii a fost ales jurnalistul Vlad Țurcanu, iar formațiunea a fost redenumită.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!