/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Percheziții la compania de construcție a drumurilor „Edelitate”. Procurorii bănuiesc că un ex-director a fost numit ilegal în funcție

missing
20 septembrie 2019, ora 15:26

Procurorii au efectuat percheziții la firma de construcție a drumurilor „Edilitate”. Acestea vizează numirea în funcție a unui fost director al firmei, în baza unui proces verbal pretins a fi fals. Astfel, oamenii legii urmează să stabilească legalitatea numirii în funcție a fostului director.

„La această etapă, nu au fost reținuți angajați ai firmei. Însă, au fost ridicate mijloace tehnice care vor fi supuse expertizei, astfel încât să devină cunoscut faptul dacă acestea au fost folosite la falsificarea procesului verbal care a stat la baza numirii în funcție a fostului director”, informează Procuratura Generală.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele implicate în  confecționarea și folosirea documentelor oficiale, precum și în acordarea declarațiilor false riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șase ani.

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Centru, va reveni cu detalii în lumina garanțiilor procedurale ale părților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram