/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Mariana Rață s-a întâlnit cu prietenii TV8 de la București. Mâine caravana noastră ajunge la Cluj

missing
21 septembrie 2019, ora 19:27

TV8 are telespectatori și prieteni frumoși și fideli la București. Câțiva dintre ei au participat ieri la offline-ul organizat de echipa TV8. Timp de șase ore, într-o atmosferă caldă, admiratorii TV8 au pus întrebări, au ascultat răspunsuri și au avut o discuție prietenoasă cu prezentatoarea Mariana Rață.

„La București, TV8 are telespectatori și prieteni frumoși și fideli. De asta m-am convins aseară, la offline-ul nostru care a durat 6 ore!!!! De ieri, TV8 are patroni noi pe Patreon. Oameni simpli doar foarte cumsecade, cărora sincer le pasă de presa liberă, democrație și valori europene – toate promovate de TV8 deja de mai bine de 2 ani”, a scris prezentatoarea pe Facenook.

Următorul offline de acest gen va avea mâine la Cluj. Îi așteptăm la o întâlnire de suflet pe toți doritorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram