/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Voronin face pronosticuri: „Coaliția de guvernare ar putea dura până când Dodon va obține al doilea mandat de președinte”

missing
21 septembrie 2019, ora 07:00

Coaliția de guvernare ar putea dura până în momentul în care președintele Igor Dodon va obține al doilea mandat de președinte. De acestă părere este președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin.

 „Această coaliție nu s-ar fi creat în mod natural niciodată. Acum se vede că sunt constrânși să stea împreună. Coaliția de guvernare poate să dureze până atunci când Igor Dodon va obține al doilea mandat la funcția de șef al statului”, a spus Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”, de la TVR Moldova.

Pe 16 septembrie curent a fost semnat acordul de colaborare între PSRM și Blocul ACUM  de vicepreședinții Parlamentului Alexandru Slusari, Mihail Popșoi și Ion Ceban. Documentul a fost contrasemnat de șefa Guvernului, președintele țării și speakerul Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram