/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ion Ceban promite alocații mai mari pentru drumurile din municipiul Chișinău

23 septembrie 2019, ora 23:20

Numărul străzilor și trotuarelor reparate în capitala se va tripla. De asta ne asigură candidatul socialiștilor, Ion Ceban, care afirmă că alocațiile pentru drumuri mai bune vor crește simțitor, dacă va ajunge la cârma Chișinăului. Socialistul susține ca are deja un plan de modernizare, iar astăzi a prezentat jurnaliștilor câteva imagini cu drumuri asfaltate ca la carte, străzi marcate și trotuare curate.

Pentru evenimentul de astăzi, Ion Ceban a urcat în Turnul de apă de la Muzeul de Istorie. De la înălțime, candidatul a promis chișinăuenilor drumuri mai bune în capitală dacă ajunge în fotoliul de primar.

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM, PRIMĂRIA CHIȘINĂU: „Cum vrem să vedem Chișinăul peste 20 de ani, unde copii se joacă în siguranță, unde este un drum bine construit, trotuare amenajate ca să nu îți rupi… ceva.”

Socialistul a prezentat, pe un ecran imens, o compilație cu cele mai dezastruoase drumuri din capitală. Apoi, imagini cu drumuri renovate, trotuare reparate și iluminate, care, potrivit socialistului, sunt pe lista de priorități din planul său de activitate.

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM, PRIMĂRIA CHIȘINĂU: „Aceste reparații vor fi făcute calitativ, aceste reparații vor fi făcute la timp.”

În total, 21 de candidați au depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a fi inregistrați în cursa electorală pentru primăria Chișinău. Șapte dintre ei au fost înregistrați. Este vorba de socialistul Ion Ceban, Andrei Donică, din partea Mişcării Profesioniştilor „Speranţa – Надежда”, Teodor Cârnaț, candidatul Partidului „VOINȚA POPORULUI”, Valeriu Munteanu de la partidul „UNIUNEA SALVAȚI BASARABIA”, candidatul Partidului Șor, Valerii Klimenco, candidatul Mișcarii Social-Politice „Forța Nouă” Victor Chironda și Vitalie Voznoi de la „Partidul Stînga Europeană”.

Reporteră: Natalia GHEȚU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram