/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ CAMPANII TV8: „Susține producătorii agricultori autohtoni”. Vino la târgul din Valea Morilor

missing
24 septembrie 2019, ora 12:08

„Producătorii mici pot supraviețui doar datorită consumului intern, iar tu poți sa fii erou procurând de la ei”. Sub o astfel de lozincă a fost lansată campania „Susținem producătorii agricoli autohtoni” pe campanii.tv8.md.

Cei dornici de a cumpăra produse de la fermierii din țară o pot face la Târgul „Ecorun”. Iarmarocul se va desfășura pe 28 septembrie curent în Parcul Valea Morilor.

La târg vor fi prezenți mai mulți producători autohtoni. Printre aceștia se numără și Vasili Macovei, un om de afaceri din raionul Edineț care cultivă împreună cu familia zmeură pe o suprafață de două hectare.

Sursa video: Facebook/ Diana Crudu

„Într-o țară în care 27,4% din populația activă muncește în domeniul agricol, să ai un proiect falimentar cum este „Arena Chișinău” și o gangrenă cum este „Piața Centrală” și nici un centru agro-alimentar modern dotat cu depozite și laboratoare moderne, este o rușine națională! Până ajungem să îl construim, să încurajam producătorii de afine, zmeură ,struguri, prune, miere de albini să supraviețuiască”, spun autorii campaniei.

Campania are drept scop susținerea fermierilor din țară. Pe pagina acesteia, cititorii pot face cunoștință cu profilurile producătorilor. Totodată, sunt prezentate evenimentele unde produsele agricultorilor pot fi cumpărate.

Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram