/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Dumitru Țîra și-a lansat spotul electoral: Cu o crosă de golf lovește problemele Chișinăului

missing
27 septembrie 2019, ora 17:48

Cu o crosă de golf în mână, Dumitru Țîra lovește în problemele Chișinăului. Candidatul din partea Partidului Popular European la șefia Capitalei și-a lansat spotul electoral. Pentru că simbolul campaniei este zâmbetul, el i-a îndemnat pe chișinăuieni să se amuze pe seama problemelor din oraș.

Dumitru Țîra spune că va lovi cu putere în problemele capitalei dacă va ajunge să fie primar. Concurentul electoral mai afirmă că lucrurile se vor schimba în bine după ce locuitorii orașului vor deveni mai pozitivi.

DUMITRU ȚÎRA, CANDIDAT LA ALEGERILE LOCALE

Oamenii nu își mai zâmbesc unul altuia, nu mai au sentimentul ăsta de educație generală de a zice bună ziua, mulțumesc. Când se intră în transportul public, magazin, nimeni nu se salută.

Candidatul a lansat recent și o campanie socială interesantă. Împreună cu mai mulți voluntari, a lipit autocolante pe cele mai importante probleme din capitală. Stickerele au și un mesaj pozitiv înscris pe ele: Zâmbește, e gratis, votează, e important! (foto)

CANDIDAT LA ALEGERILE LOCALE

Corupția, lipsa de educație. Cred că cea mai mare problemă e lipsa interesului Primăriei față de oamenii care locuiesc în orașul Chișinău. Noi am plătit și plătim pentru drumuri bune, pentru trotuare iluminate, dar cea mai mare problemă este că se fură.

Dumitru Țîra spune că pe lista priorităților se află și locuitorii din suburbia capitalei, care, în opinia lui, nu se bucură de facilități egale cu cei din Chișinău.

DUMITRU ȚÎRA, CANDIDAT LA ALEGERILE LOCALE

Grijă mare față de suburbii în sensul de transport, interconexiune, infrastructură, ceea ce înseamnă apă și canalizare în fiecare casă.

Candidatul PPEM are în spate o carieră în diplomație. El conduce și grupul de presă „Realitatea”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram