/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un bărbat a murit noaptea trecută, în urma unei încăierări din Piața Constituției din București

30 septembrie 2019, ora 11:15

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit noaptea trecută, în urma unei încăierări care s-a produs în Piața Constituției din București, România, scrie Agerpres.ro.

„În urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi mai multe persoane au fost audiate. Sunt în desfăşurare mai multe activităţi în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept”, spun reprezentanții Poliției din București.

Duminică seara a fost sesizat un conflict, prin apel 112 pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. La faţa locului au fost direcţionate echipaje de poliţie de pe raza sectorului, precum şi ale Brigăzii Rutiere, scrie sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram