/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Șase americani au fost provocați să pronunțe numele câtorva localități din Moldova. Cum s-au isprăvit

missing
30 septembrie 2019, ora 09:52

Te-ai gândit vreodată să-l pui la încercare pe un străin să pronunțe numele localităților de la noi din țară. Dacă nu, atunci să știi că Paul Cornel, un tânăr moldovean stabilit în SUA, i-a provocat pe șase americani să pronunțe numele câtorva localități din Republica Moldova. Printre acestea se numără: Chișinău, Bălți, Taraclia.

Pe lângă localitățile enumerate mai sus, tineri au încercat să le pronunțe și pe următoarele:  Fundul Galbenei, Chioselia și Șoldănești. Pentru cei șase tineri din America, cel mai dificil a fost să pronunțe grupurile de litere: chi, și, ți, șo, ei, cli și vocalele: ă și u.

Videoul în care cei șase încearcă să pronunțe numele localităților de la noi din țară a fost publicat pe 22 septembrie curent pe Youtube și până în prezent a acumulat circa două mii de vizualizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram