/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Caz înfiorător! Cadavrul unui nou-născut, descoperit în valiza unei moldovence care muncea îngrijitoare în Italia

missing
02 octombrie 2019, ora 17:16

Întâmplare oripilantă într-o locuință din orașul Vallo della Lucania din Italia.  Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit astăzi, de către carabinieri într-o valiză ascunsă după un dulap.

Carabinierii au fost alertați de reprezentanți ai spitalului San Luca unde o femeie a ajuns cu hemoragie puternică, potrivit Today.it. Medicii și-au dat seama că aceasta tocmai născuse, așa că au raportat cazul carabinierilor.

Ulterior, s-a stabilit că mama copilului mort este o moldoveancă care muncește îngrijitoare în Italia. Femeia ar fi născut acasă. După ce i-a tăiat cordonul ombilical, ar fi pus bebelușul în valiză, iar apoi a cerut ajutorul medicilor de la urgență.

Parchetul din Vallo della Lucania va dispune efectuarea cât mai curând a unei autopsii, pentru a afla dacă bebelușul s-a născut viu sau mort.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram