/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un membru al Colegiului de evaluare a performanțelor procurorilor a renunțat la funcție

missing
03 octombrie 2019, ora 10:58

Șeful Direcţiei urmărire penală şi criminalistică a Procuraturii Generale, Adrian Mircos, a renunțat la calitatea sa de membru al Colegiului de evaluare a performanțelor procurorilor, după două luni de când a preluat această funcție.

Adrian Mircos nu a fost prezent la ședința Consiliului Superior al Procurorilor pentru a-și argumenta decizia. Mircos a fost numit în componența Colegiului pe 1 august, după ce a plecat procurorul Valeriu Bodean.

În  componența Colegiului de evaluare a performanțelor procurorilor a fost delegat Viorel Ciobanu, procuror șef al secției Combaterea Traficului de Ființe Umane, care era membru supleant.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram