/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Au copt frigărui de Ziua Vinului, iar la final de sărbătoare au aruncat grăsimile de pe grătar și cărbunii pe...gazon

missing
07 octombrie 2019, ora 15:06

Zecile de antreprenori care de Ziua Națională a Vinului au făcut grătar, pe care l-au vândut oaspeților la eveniment, au lăsat mizerie în urma lor. După ce sărbătoarea s-a încheiat, responsabilii de la salubrizare și cei de la Spații Verzi au constatat că aceștia au împrăștiat grăsimile de pe grătare și cărbunii arși pe…gazonul din scuarul Catedralei Mitropolitane ”Nașterea Domnului”.

Despre acest lucru s-a plâns la ședința operativă a Primăriei, șeful de la Spații Verzi, Serghei Carp.

”Parcul trebuie să fie frumos și după sărbătoare. Să intervină și poliția, că singuri nu suntem în stare să le facem față”, i-a cerut Carp primarului interimar Adrian Talmaci.

Potrivit lui Serghei Carp, după sărbătoarea Ziua Vinului, au fost evacuate 14 rute de gunoi.

La rândul său, Adrian Talmaci, a dat asigurări că de Hramul orașului, pe bd. Ștefan cel Mare vor fi instalate mai multe containere pentru gunoi și a cerut ca imediat ce sunt pline, să fie evacuate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram