/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Accident cumplit în Bulgaria. Doi moldoveni au decedat pe loc

08 octombrie 2019, ora 12:39

Un accident cumplit s-a produs în Bulgaria, cu implicarea unui autoturism cu numere de înmatriculare moldovenești. Doi oameni au decedat pe loc, iar altul a fost internat în spital.

Potrivit presei bulgare, accidentul s-a produs ieri dimineață, în apropiere de localitatea Cercovna. Mașina s-a tamponat într-un copac. Doi pasageri ai autoturismului, soț și soție, au decedat pe loc, iar șoferul a fost internat în spital, cu fracturi la ambele picioare.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, s-a ales cu dosar penal. Oamenii legii urmează să stabilească dacă șoferul se afla în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică în momentul producerii accidentului.

Presa din Găgăuzia scrie că cei trei moldoveni sunt locuitori ai orașului Comrat și veneau din Istanbul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram