/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un membru al unui grup criminal din Ungheni, reținut. Ar fi plantat și vândut cânepă în proporții deosebit de mari

missing
09 octombrie 2019, ora 15:34

Un membru al unui grup criminal specializat în circulația ilegală a drogurilor din municipiul Ungheni a fost reținut de oamenii legii pentru ar fi plantat și vândut cânepă în proporții deosebit de mari.

Oamenii legii au desfășurat ieri mai multe percheziții la domiciliile unor locuitori ai municipiului Ungheni. În urma acestora, procurorii au depistat cantități mari de droguri. Este vorba de 280 de plante de cânepă și circa 500 de grame de substanță mărunțită asemănătoare marijuanei, informează Procuratura.

Ceilalți suspecți în acest caz, care nu au fost reținuți, urmează să fie prezentați la organul de urmărire penală. Dacă instanța de judecată îi va găsi vinovați, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare de la șapte la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.

Video: Facebook/ PCCOCS

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram