/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Valerii Klimenco a criticat programul electoral al PSRM, elaborat pentru alegerile din 2015

missing
09 octombrie 2019, ora 20:40

Candidatul partidului Șor la șefia capitalei a luat la puricat programul electoral al socialiștilor pentru alegerile din 2015. După ce l-a studiat, i-a criticat că nu au respectat nicio promisiune lansată, iar în unele domenii situația chiar s-ar fi agravat. Serviciul de presă al socialiștilor a declarat pentru TV8 că Valerii Klimenco nu merită un răspuns, pentru că exponenții partidului din care face parte ar fi implicați în furtul miliardului.

Valerii KLIMENCO, CANDIDAT PARTIDUL ȘOR, PRIMĂRIA CAPITALEI: „Partidul Socialiștilor înaintea alegerilor vorbește una, trece timpul și se adeverește că toate promisiunile pe care anterior le-a dat, îndemnând oamenii să-I susțină la alegeri, toate promisiunile se uită.”

Valerii Klimenko a prezentat mai multe promisiuni pe care Partidul Socialiștilor le-a făcut în alegerile locale din 2015, care, din spusele lui, nu ar fi fost realizate. Mai mult, în unele domenii situația s-a înrăutățit, mai afirmă candidatul Partidului Sor.

Valerii KLIMENCO, CANDIDAT PARTIDUL ȘOR, PRIMĂRIA CAPITALEI: „Citez: „În următorii 4 ani, vom crea în capitală 50 de mii de locuri noi de muncă.” Poate să-mi arate cineva cel puțin un loc de muncă, creat de socialiști? Datele statistice arată că, în ultimii 4 ani, locurile de muncă s-au redus”.

Klimenko a mai menționat că PSRM putea să-și implementeze promisiunile, deoarece au deținut puterea în administrația locală prin consilieri. După ce a criticat programul din 2015, candidatul partidului Șor s-a luat de Ion Ceban, declarându-se indignat de numărul mare de panouri stradale. Asta chiar dacă și el deține panouri, în care apare în compania lui Ilan Șor.

Valerii KLIMENCO, CANDIDAT PARTIDUL ȘOR, PRIMĂRIA CAPITALEI: „Îmi pare că a rămas doar ceanicul și fierul de călcat pe panouri, pe care nu apare Partidul Socialiștilor.”

Anterior, Ion Ceban a declarat că este treaba instituțiilor abilitate să verifice banii cheltuiți de Partidul Socialiștilor pentru publicitatea stradală, însă a dat asigurări că totul este corect și transparent. Alegerile locale generale vor avea loc peste două săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram