Site-ul de știri „Unimedia”, lansat acum 14 ani în R. Moldova, are alți patroni. Compania „SC Miraza” a fost preluată de  jurnalista Olesea Banari.

Jurnalistul Cristian Jardan, care a fost asociat unic al companiei în ultimii cinci ani, a explicat că instituția de presă are nevoie de investiții pentru modernizare și el nu le poate asigura.

„Unimedia se află în unul dintre cele mai bune momente din istoria sa de 14 ani. În acest an am reușit obținerea unor rezultate de audiență remarcabile, doborând toate recordurile posibile. Acum însă, portalul are nevoie de investiții pentru a se dezvolta, ceea ce eu nu pot asigura din resurse proprii. Acum urmează o nouă etapă. Cred și sunt sigur că totul va fi mult mai bine”, a declarat Cristian Jardan.

Acesta va rămâne administratorul companiei până la expirarea tuturor contractelor active semnate în 2019.

„Vom dezvolta, în continuare, primul site de știri din Republica Moldova. Vom investi în calitate și vă promitem multe surprize frumoase”, a spus noua proprietară a instituției media Olesea Banari.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!