/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un Chișinăuian, dat în căutare internațională pentru trafic de droguri, reținut la Roma. S-a ascuns doi ani de polițiști

14 octombrie 2019, ora 15:25

Un moldovean de 40 de ani, dat în căutare internațională pentru trafic de droguri, a fost arestat recent de Poliția din Italia. Totul a avut loc pe 10 octombrie curent în apropiere de Colosseumul din Roma, Italia, scrie presă străină.

Bărbatul de circa doi ani s-a ascuns de oamenii legii. El a fost dat în căutare internațională pentru  că ar fi comis mai multe ilegalități pe teritoriul Republicii Moldova. Printre acestea se numără și traficul de droguri.

În Chișinău bărbatul se afla în arest la domiciliu. El a fugit din R. Moldova și a ajuns în Italia cu ajutorul unor acte falsificate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram