/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A picat pentru câteva minute în Moldova. Utilizatorii nu și-au putut accesa azi conturile de Facebook

missing
16 octombrie 2019, ora 14:45

Facebook-ul a înregistrat azi dimineață probleme de funcționare. Astfel, utilizatorii nu și-au putut accesa rețeaua de socializare. Pagina de Facebook nu a mai putut fi accesată de milioane de utilizatori, în jurul orei 11, timp de câteva minute. 

Potrivit libertatea.ro, Facebook-ul a picat în mai multe țări din Europa, și în mai multe state americane. Nu au funcționat nici Instagram și nici Whatsapp.

Și la mijlocul lunii martie, Facebook și Instagram au picat în mai multe țări. Utilizatorii din mai multe state din Europa și alte continente au semnalat problema.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram