/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Crimă terifiantă la Rezina! O tânără de 19 ani, strangulată și incendiată de fosta concubină a iubitului ei

missing
16 octombrie 2019, ora 11:22

O tânără de 19 ani a fost maltratată, strangulată și apoi incendiată de fosta concubină a iubitului ei, de 27 de ani. Acum o săptămână, cele două au plecat într-o direcție necunoscută pentru a discută. Peste câteva zile, iubitul tinerei de 19 ani a sunat la poliție și a spus că iubita sa a dispărut.

Crima s-a produs la 8 octombrie, în jurul orei 16:00, în apropiere de satul Echimăuți, Rezina. Fosta concubină a venit la bărbatul de 25 de ani sub pretextul că are ceva de discutat cu iubita acestuia de 19 ani. A chemat-o afară iar ulterior, cele două au plecat într-o direcție necunoscută.

În timpul discuției femeia de 27 de ani fiind sub influența alcoolului și geloziei, într-o fâșie forestieră din apropierea satului Echimăuți, femeia a maltratat-o după care cu mâinele a strangulat-o, iar mai apoi pentru a ascunde urmele infracțiunii a incendiat cadavrul. Aceasta a supravegheat cadavrul până a ars”, a spus ofițera de presă a IP Rezina Irina Burdujan.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza articolului 145 cod penal. La moment femeie a fost reținută pentru 72 de ore. Pentru crima comisă, femeia de 27 ani riscă să stea 20 de ani după gratii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram