/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cine este șeful de secție de la Institutul de Neurologie, reținut pentru mită de 15 mii de lei

17 octombrie 2019, ora 16:11

Șeful de secție de la Institutul de Neurologie și Neurologie din capitală reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție pentru corupere pasivă este Vladimir Parpauț. Acesta conduce secția de neurochirurgie vasculară din cadrul instituției.

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de surse din cadrul Procuraturii Anticorupție.

Amintim că o femeie s-a plâns oamenilor legii că șeful secției neurochirurgie ar fi cerut mită de 15 000 de lei pentru intervențiile chirurgicale efectuate mamei sale, precum și pentru a nu crea probleme la externarea acesteia și a crea condiții favorabile pentru cea de a treia intervenție ce urmează a fi efectuată peste câteva luni.

În urma măsurilor întreprinse în cadrul cauzei penale medicul a fost reținut în flagrant după ce a primit banii estorcați în sumă de 15.000 lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la zece ani de închisoare, amendă şi va fi privat de dreptul de a ocupa funcţii publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram