/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/DOC/ Cu ce avere a venit în funcție noul șef al „Moldovagaz”

missing
17 octombrie 2019, ora 15:51

Fostul prim-vicepreședinte al Comitetului Executiv al Găgăuziei, Vadim Ceban, numit recent director la „Moldovagaz”, a depus declarația de avere la Autoritatea Națională de Integritate.

Potrivit documentului, Vadim Ceban a avut în anul curent un salariu de peste 22 de mii de lei în funcția de conducere de la Comrat, acumulând în total din salarii peste 205 mii lei.  Acesta mai declară un venit de peste 148 mii lei dintr-un proiect cu denumirea „SPLA”.

Președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz” are în proprietate o casă de 147 metri pătrați, care ar valora aproximativ un milion de lei și un apartament de 52 de metri pătrați estimat la 265 mii lei.

În 2017, Vadim Ceban și-a cumpărat o mașină de model „ Toyota RAV4” pentru care a plătit 399 mii lei.

În trei depozite bancare, familia Ceban păstrează peste cinci mii de euro, peste zece mii de dolari și 250 de mii de lei.

Vadim Ceban deține o cotă parte de 50% în compania „C&V Assistance”, care oferă servicii de consultanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram