/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Deputații democrați au părăsit plenul Parlamentului. Slusari: „Hoții, hoții”

missing
17 octombrie 2019, ora 09:32

În timp ce președintele Comisiei de anchetă privind devalizarea sistemului bancar, Alexandru Slusari, a ieșit la tribuna Parlamentului pentru a prezenta raportul privind frauda bancară, deputații Partidului Democrat din Moldova (PDM) au părăsit plenul Legislativului. Parlamentarii democrați au fost numiți hoți de către președintele comisiei.

„Voiam să anunț faptul că tot ce se întâmplă și s-a întâmplat pe parcursul acestor patru luni de zile de când a activat așa-numita Comisie de anchetă a fost un spectacol. Faptul că opoziția nu a fost acceptată din start, denotă că această Comisie nu este credibilă. Iată de ce, Partidul Democrat nu va participa la acest spectacol ieftin”, a declarat deputatul PDM Andrian Candu.

„Hoții strigă prinde hoțul. Hoții, hoții!”, a scandat în urma lor președintele Comisiei de anchetă privind devalizarea sistemului bancar, Alexandru Slusari.

Amintim că, astăzi, deputații PDM au înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu. Potrivit lor, în ultimile patru luni, Executivul nu a asigurat o administrare publică eficientă, care să aducă rezultate cu impact pentru cetățeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram