/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident grav în centrul capitalei. Un motociclist a fost tamponat de un „Mercedes”

17 octombrie 2019, ora 11:12

Un motociclist a fost tamponat în această dimineață de către un automobil de marca „Mercedes” pe strada Grenoble din sectorul Centru al capitalei.

Fotografia de la locul accidentului a fost realizată de un martor ocular și postată pe rețelele de socializare. Din aceasta se poate vedea că la fața locului a venit ambulanța.

Contactată de TV8.md, ofițera de presă a Poliției capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că: „La volanului automobilului de marca „Mercedes” se afla o femeie de 34 de ani. Motociclistul are 26 de ani. El s-a ales cu diverse traumatisme”.

Polițiștii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului rutier. În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, va fi aplicată o sancțiune șoferului vinovat.

Foto: Facebook/ ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

 

Foto: Facebook/ ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

 

Foto: Facebook/ ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram