/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Furau din locuințe când proprietarii nu erau acasă. Patru bărbați, membri ai unui grup infracțional, cercetați penal

missing
17 octombrie 2019, ora 14:44

Patru bărbați, membri ai unui grup infracțional, sun cercetați penal pentru săvârșirea furturilor din locuințe. Suspecții care au între 19 și 25 de ani, sunt din raionul Hâncești, iar anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare. 

Oamenii legii au stabilit că în ultimele două luni indivizii au comis șapte furturi din locuințe numai pe teritoriul raionului Strășeni. Suspecții ar fi săvârșit infracțiuni similare și pe teritoriul raioanelor Hâncești și Ialoveni.

Cea mai recentă infracțiune a celor patru a avut loc la Căpriana, de unde suspecții au sustras 1500 de euro și un card cu 10 mii de lei în cont.

Infractorii acționau pe timp de zi, prin efracție, forțând geamurile sau ușile din termopan, când proprietarii lipseau de acasă. Indivizii furau articole din aur și bani.

Prejudiciul cauzat victimelor este estimat la 150 de mii de lei.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate droguri, muniții deținute ilegal, bunuri sustrase din locuințe și obiecte ce ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei patru sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă amendă de la 32.500 de lei la 67.500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram