/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ UPDATE: Un bărbat, găsit mort în preajma Pieței Centrale

missing
17 octombrie 2019, ora 15:30

Un bărbat a fost găsit mort în preajma Pieței Centrale din Chișinău, pe strada Varlaam. Victima ar avea 57 de ani. 

UPDATE: Potrivit poliției, bărbatul și-ar fi luat bilet la autobuz ca să ajungă acasă, la Ștefan – Vodă. Până să pornească autobuzul, victima ar fi servit alcool și s-ar fi așezat pe un scaun. La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău și a vomitat sânge. Ulterior, s-a prăbușit.

Medicii legiști nu au putut decât să constate decesul. Pe trupul neînsuflețit al bărbatului nu au fost găsite semne de moarte violentă.

Poliția a fost alertată la ora 14:35 de trecători. Nu se cunoaște, deocamdată, în ce circumstanțe a murit bărbatul. Medicii legiști sunt în continuare la fața locului.

Potrivit martorilor, victima ar avea sânge pe încălțăminte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram