/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un șofer, amendat cu peste 27 de mii de lei pentru că și-a obținut ilegal permisul de conducere

missing
17 octombrie 2019, ora 11:37

Un șofer a fost amendat astăzi cu peste 27 de mii de lei pentru că ar fi primit ilegal un permis de conducere pentru o categorie pe care nu o deținea. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău. 

Potrivit Procuraturii, conducătorul auto a obținut ilegal permisul de conducere prin intermediul persoanelor cu funcție de răspunde din „CRIS Registru”.

„Șoferul a dat dovadă de „tenacitate” în comiterea faptei ilegale: a căutat persoanele care i-au facilitat obținerea ilegală a categoriei pentru care nu a învățat și nu a susținut examene, dar și a plătit pentru aceasta”, spun procurorii.

Așa cum inculpatul și-a recunoscut vina în întregime și a cerut judecarea cauzei fără alte probe decât cele deja prezentate de procurorul PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani l-a condamnat la pedeapsa sub formă de amendă, în mărime de 27.500 lei.

În ceea ce privește participarea la această ilegalitate a altor persoane, la această etapă, procurorii investighează acțiunile de abuz în serviciu, într-o cauză separată, care urmează a fi expediată în judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram