S-a pornit spre Londra, însă a fost prins cu bagajul plin cu țigări

18 octombrie 2019, ora 15:56

Un bărbat de 42 de ani, cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și României, a încercat să scoată ilegal din țară 350 de pachete de țigări, de diferite mărci comerciale. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, 17 octombrie, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

În timpul controlului de securitate a pasagerilor cursei Chișinău-Londra, polițiștii de frontieră au depistat în bagajul bărbatului, legitimat în baza actelor românești, mai multe cartușe de țigări. Acesta nu le-a declarat la controlul vamal, astfel se face vinovat de tentativa trecerii ilegale a produselor de tutungerie peste hotare.

Cetăţeanul s-a ales cu un proces-verbal pentru trecerea ilegală a mărfurilor peste frontieră  și urmează să fie amendat. Țigările au fost reținute.

Conform competențelor, cercetările sunt continuate de către Serviciul Vamal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram