/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Țîcu, despre relația cu Năstase. Ce îi sugerează candidatul PUN contracandidatului său de la ACUM

18 octombrie 2019, ora 11:34

Octavian Țîcu, candidat pe listele PUN la funcția de primar al municipiului Chișinău, îi sugerează contracandidatului său, Andrei Năstase, cu care a fost coleg de partid, să își reevalueze atitudinea față de PSRM și Igor Dodon. Țîcu îl acuză pe Năstase că a trecut peste mai multe principii.

”Eu o să fiu coleg cu Andrei Năstase după ce o să își reevalueze atitudinea față de PSRM și Igor Dodon. Noi am avut niște chestiuni stabilite principiale peste care Andrei Năstase a trecut și atunci când va reveni la aceste principii, o să stăm de vorbă, pentru că inerent, reconfigurarea politică după aceste alegeri, dar mai ales după cele parlamentare, va trebui să ne readucă la discuții”, a declarat Octavian Țîcu într-un briefing de presă.

Țîcu a comentat și declarația lui Năstase că ar urma să plece din Republica Moldova dacă Primăria Chișinău ajunge pe mâinile socialiștilor. Ce-i drept, ironic.

”Am un mesaj comic-serios pentru toți alegătorii în legătură cu Andrei Năstase și această declarație. Dacă vreți ca Dodon să nu pună mâna pe capitală, iar Năstase să nu plece din Chișinău, votați Octavian Țîcu”.

Pe 20 octombrie, au loc alegeri locale generale. În cursa pentru fotoliul de primar de Chișinău au rămas 18 candidați.

Octavian Țîcu este al 15-lea pe lista candidaților, iar Andrei Năstase al nouălea.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram