/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un ambasador a fost rechemat din funcție, iar la Milano a fost trimis un nou consul

missing
18 octombrie 2019, ora 15:11

Ambasadorul Republicii Moldova în Letonia, Eugen Revenco, a fost rechemat după ce a câștigat un concurs de angajare în altă funcție. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat astăzi de membrii Guvernului.

Propunerea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) vine după ce Eugen Revenco a câștigat concursul public organizat de către MAEIE pentru funcția de secretar general al ministerului. Decretul urmează a fi înaintat președintelui R. Moldova Igor Dodon pentru a fi semnat.

Tot astăzi, Cabinetul de Miniștri l-a numit pe Oleg Nica în funcția de consul general al R. Moldova în orașul Milano, Italia. Oleg Nica activează circa 15 ani în cadrul MAEIE dintre care 14 ani în domeniul consular.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram