/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO LIVE/ Ședința Guvernului Republicii Moldova din 18 octombrie 2019. Subiectele de pe ordinea de zi

missing
18 octombrie 2019, ora 13:00

Subiectele de pe ordinea de zi:

1. Cu privire la cadre

2. Pentru modificarea anexelor nr.1 și nr. 2 la Hotărîrea Guvernului nr. 1213/2010 privind aprobarea unor măsuri de susținere a activităților pentru tineret.

3. Pentru modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 1064/2016 cu privire la aprobarea Programului-pilot „Femei în afaceri”.

4. Pentru iniţierea negocierilor şi aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Regatului Maroc privind abolirea reciprocă a vizelor pentru titularii paşapoartelor diplomatice, de serviciu și speciale.

5.Pentru aprobarea Regulamentului privind crearea, menținerea, dezvoltarea, gestionarea și finanțarea fondului genetic de culturi agricole.

6. Cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare ce stabilește cerințele față de plasarea în carantină a animalelor de acvacultură.

7. Cu privire la modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 1297/2016 pentru aprobarea unor norme sanitar-veterinare privind sănătatea animală la importul materialului reproductiv.

8. Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la formarea și atestarea specialiștilor în domeniul tehnicii frigului, care conține hidroclorfluorcarburi și gaze fluorurate cu efect de seră.

9. Cu privire la inițierea negocierilor și aprobarea semării Contractului de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții privind implementarea proiectului „Deșeurile solide în Republica Moldova”.

10. Privind aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 947/1996 cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii.

11. Pentru aprobarea unor acte normative privind punerea în aplicare a Legii nr.246/2017 cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală.

12. Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural.

13. Pentru modificarea anexei nr. 3 la Hotărîrea Guvernului nr. 1015/2017 cu privire la aprobarea Programului național privind controlul tutunului pentru anii 2017-2021 și a Planului de acțiuni pentru implementarea acestuia
dna.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram